Verrassend en gezellig...
THEMA BUFFETTEN
"Zie de wereld als een buffet en
schep op wat jou energie geeft!"
Houdt u van een thema buffet, of een buffet wat u niet vaak tegenkomt?
Dan zijn onze thema buffetten precies wat u zoekt. Niet alledaags, maar wel eigentijds.
Elk buffet met hun eigen specifieke ingrediënten. Verrassender kan het niet, toch!
Menu
Te bestellen vanaf 15 personen
Gemarineerde kipstukjes in paprika-basilicumsaus met verse paprika, tomaat en basilicum.
Italiaanse Caponatasaus met gekruid rundergehakt en Italiaanse groenten.
Warme farfalle met spinazie en zongedroogde tomaatjes.
Gegrilde groentesalade met o.a. courgette, aubergine, paprika, rode ui en Italiaanse kruiden.
Gemengde salade met o.a. tomaat, komkommer, olijven en Mozzarella.
Vers gebakken ciabatta.
Huisgemaakte kruidenboter.
Keftedakia, gehaktballetjes in Griekse tomatensaus.
Gyros, reepjes van kip met gyroskruiden.
Souvlaki, spies van varkenshaas met Griekse kruiden.
Warme gegrilde groentemix van o.a. aubergine, courgette en paprika.
Griekse salade met o.a. fetakaas, olijven en tomaten.
Tzatziki, saus van yoghurt, knoflook en komkommer.
Rode tomaten rijst.
Sticky Chicken, kipstukjes met pikante chilisaus.
Beef Rendang, gesmoord rundvlees met kruiden, kokos, ui en paprika.
Saté Ajam, kipfilet spiesjes met satésaus en gebakken uitjes.
Tjap Tjoy, mix van verse groenten.
Bami Goreng, noedels met groenten en kruiden.
Witte rijst.
(te bestellen van okt. t/m febr.)
Boerenkoolstamppot met een topping van gebakken kastanjechampignons, rode puntpaprika, rode ui en spekjes.
Wortelstamppot met een topping van wortel, gebakken uien en verse tuinkruiden.
Stuk heerlijk sappige rookworst.
Rundstoofvlees met spekjes, ui en champignons.
Appelcompote en grove mosterd.
(te bestellen van okt. t/m feb.)
Rundstoofvlees in volle vleesjus met wortel, champignons en zilveruitjes.
Gesneden beenham in rode-wijnsaus met rozijntjes.
Spruitjes met gebakken spekjes.
Grootmoeders rode kool met blokjes verse appel.
Aardappelpuree met verse tuinkruiden.
Aardappeltjes in roomsaus uit de oven.
(te bestellen van half april t/m 24 juni)
Oven gegaarde zalmfilet met Hollandaise-dillesaus.
Gesneden beenham in Limburgse mosterdsaus.
Traditioneel gekookte asperges.
Gestoofde krieltjes met kruidenboter en peterselie.
Aardappelpartjes met rozemarijn uit de oven.
Slamix met gegrilde asperges en gekookte eitjes.
Maakt u gebruik van uw telefoon, druk op het "v" teken rechts in beeld om verder te gaan.
Menu
Te bestellen vanaf 10 personen per soort
originele Italiaanse tomatensoep met pasta, tomaten en verse Italiaanse groenten
met zeezout en rozemarijn
Mix van gegrilde courgette, aubergine, paprika, rode ui, champignons en broccoli. Gekruid met Italiaanse kruidenmelange.
Amuseglaasje met Mascarpone, Amaretto, koffiesaus en lange vingers.
Amuseglaasje met zachte Italiaanse room, kersensaus en romige melkchocolademousse.
Te bestellen vanaf 10 personen per soort
traditioneel Grieks bladerdeeg gerecht met noten en honing.
amuseglaasje met Griekse yoghurt, honing, walnoten en rozijnen.
Te bestellen vanaf 10 personen per soort
Gebakken kroepoek
Zoetzure groenten mix
Te bestellen vanaf 10 personen per soort
rijkelijk gevulde soep met verse groenten en stukjes rookworst.
amuseglaasje met huisgemaakte stoofpeer, gestoofd in rode wijn, suiker en kaneel.
Te bestellen vanaf 10 personen per soort
Lichtgebonden aspergesoep met verse asperges, reepjes Limburgse beenham en verse bieslook.
(ook vegetarisch mogelijk)
Amuseglaasje met zacht zoete aardbeienmousse, aardbeiensaus en verse aardbeien.